Mr. Alexandra Ouwejan

Mr. A.G. (Alexandra) Ouwejan (1972) studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij is gedurende een aantal jaren werkzaam geweest bij de rechtbank Rotterdam op de strafrechtsector. In 2001 is zij beëdigd als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht (echtscheiding, kinderalimentatie, omgangsregeling etc.), kinderbeschermingsmaatregelen (ondertoezichtstelling,  uithuisplaatsing etc.) en (jeugd)strafrecht. In 2010 heeft mr. Ouwejan zich aangesloten bij Guarda Advocaten (toen nog Kabalt & Schuurman advocaten).

Mr. Ouwejan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen – en Familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. Ouwejan is lid van de specialistenverenigingen Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (Vfas) en de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten. Tevens is mr. Ouwejan lid van Disciplina.

 

In de media

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in om een vertrouwelijk eerste consult te ontvangen. Maakt u zich geen zorgen, we delen nooit uw informatie.

Guarda Advocaten

Straatweg 43, 3621 BH Breukelen