Mr. Daniëlle Schaddelee

Mr. D. (Daniëlle) Schaddelee (1992) studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is in 2016 afgestudeerd in zowel het strafrecht als het ondernemingsrecht. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in ondersteunende functies binnen het strafrecht is zij in 2017 in dienst getreden bij Guarda Advocaten en beëdigd als advocaat.

Binnen het kantoor houdt mr. Schaddelee zich bezig met zaken op het gebied van strafrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Mr. Schaddelee heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

In de media

Hallucinerende Patricia M. wierp peuter uit raam

’Hallucinerende’ Patricia M. wierp peuter uit raam Ze werd geregeld geplaagd door nachtmerries waarin het bedje van haar kind opeens leeg was. Dromen die haar verwarden en haar ook overdag spoken lieten zien. Zó bang was ze dat iemand haar dochtertje iets wilde...

Lees meer

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in om een vertrouwelijk eerste consult te ontvangen. Maakt u zich geen zorgen, we delen nooit uw informatie.

Guarda Advocaten

Straatweg 43, 3621 BH Breukelen