Mr. Jan Kabalt

Mr. Jan Kabalt (Amsterdam, 1969) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in 1993. Mr. Kabalt is als advocaat beëdigd in 1994 en startte in 1997 in Breukelen zijn eigen advocatenkantoor waaruit Guarda Advocaten is voortgevloeid.

Mr. Kabalt houdt zich in zijn praktijk voornamelijk bezig met (internationaal) strafrecht, onroerend goedrecht, contractrecht en sportrecht.

Mr. Kabalt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. Kabalt is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA), de Vereniging Sport en Recht (VSR) en Registered Lawyer under The FA Football Agents Regulations en KNVB Registered Intermediary. Voorts is mr. Kabalt voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Tuchtrecht advocaten, Disciplina.

In de media

Mr. van de week: Jan Kabalt

Mr. van de week: Jan Kabalt Mr. van de week is Jan Kabalt. Hij is advocaat bij Guarda Advocaten en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Tuchtrechtadvocaten Disciplina, die dit voorjaar de eerste Algemene Ledenvergadering had. Lees hier het hele...

Lees meer

Tuchtrecht als specialisme

Tuchtrecht als specialisme De toename van het aantal tuchtzaken, de grote impact die tuchtrechtzaken op de beklaagden hebben en het feit dat er nog geen belangenbehartiger voor de advocatuur bestond op dit gebied. Het zijn de redenen waarom Jan Kabalt...

Lees meer

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in om een vertrouwelijk eerste consult te ontvangen. Maakt u zich geen zorgen, we delen nooit uw informatie.

Guarda Advocaten

Straatweg 43, 3621 BH Breukelen