Mr. Jesse Nagtegaal

Mr. J. (Jesse) Nagtegaal (1985) studeerde aan de Universiteit van Amsterdam af in twee richtingen, te weten privaat- en arbeidsrecht. Sinds 2011 is hij verbonden aan Guarda Advocaten B.V. en in 2012 is hij beëdigd als advocaat.

In zijn praktijk houdt mr. Nagtegaal zich vooral bezig met de algemene civiele (proces)praktijk, waarbij de nadruk ligt op het arbeidsrecht en contractenrecht. Daarnaast houdt mr. Nagtegaal zich bezig met een breed scala aan bestuursrechtelijke zaken waaronder het maken van bezwaar en het instellen van beroep tegen bestemmingsplannen, geweigerde vergunningen en opgelegde bestuurlijke boetes.

Mr. Nagtegaal heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk (burgerlijk en bestuursrecht)

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

In de media

RTL Nieuws over ouderenmisbruik

RTL Nieuws over ouderenmisbruik Diefstal, verwaarlozing of zelfs fysieke aanvallen. Ruim één op de twintig thuiswonende senioren wordt slachtoffer van financiële uitbuiting en fysieke of psychologische mishandeling. De dader is veelal een bekende. ​Dat...

Lees meer

Uitzending raadkamer / Jesse Nagtegaal

Uitzending raadkamer / Jesse Nagtegaal Rechtspraak is in Nederland openbaar, behalve in de Raadkamer waar rechters achter gesloten deuren bespreken of een verdachte schuldig is of niet. In Peter R. de Vries: De Raadkamer blijft echter niets geheim. Alle...

Lees meer

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in om een vertrouwelijk eerste consult te ontvangen. Maakt u zich geen zorgen, we delen nooit uw informatie.

Guarda Advocaten

Straatweg 43, 3621 BH Breukelen