Mr. Pieter Hoogstad

Mr. P.M. (Pieter) Hoogstad (1986) studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht, waarna hij in 2010 zijn master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaalde. Al tijdens zijn studie werkte mr. Hoogstad als juridisch medewerker bij Guarda Advocaten (toen nog Kabalt & Schuurman Advocaten). Mr. Hoogstad is in 2011 beëdigd als advocaat.

Mr. Hoogstad staat cliënten regelmatig bij in civiele procedures, kantonzaken en UWV-kwesties. Mr. Hoogstad had al vroeg bijzondere belangstelling voor het gebied waar ‘sport en ‘recht’ elkaar treffen. Mr. Hoogstad is dan ook afgestuurd op ‘Bijzondere clausules in spelerscontracten’ en het ‘Vrij verkeer van werknemers binnen de Europese voetbalmarkt’. Mr. Hoogstad procedeert namens zijn cliënten – clubs, spelers, trainers en spelersmakelaars – in de sport bij nationale en internationale arbitragecommissies. Dit zowel op amateur- als op professioneel niveau.

Tot de specialisaties van mr. Hoogstad behoren algemeen civiel recht, arbeidsrecht, (internationaal) sportrecht en letselschade.

Mr. Hoogstad is lid van de Vereniging voor Sport en Recht.

In de media

Driebergse coffeeshop Flamingo mag weer open

Driebergse coffeeshop Flamingo mag weer open   DRIEBERGEN Coffeeshop Flamingo aan de Traaij is afgelopen maandag weer open gegaan. Exploitant Nicolette Morel van Mourik was naar de Utrechtse rechtbank gestapt om de gedwongen sluiting aan te vechten. Daar...

Lees meer

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in om een vertrouwelijk eerste consult te ontvangen. Maakt u zich geen zorgen, we delen nooit uw informatie.