Mr. Sanne Schuurman

Mr. Sanne Schuurman (Amsterdam, 1975) is op het gebied van Nederlands recht (specialisatie arbeidsrecht en strafrecht) in 1999 aan de Universiteit van Utrecht afgestudeerd. Mr. Schuurman is sinds 2006 partner bij Guarda Advocaten.

Mr. Schuurman behandelt met name grote (internationale) strafzaken, waaronder verscheidene zaken die aandacht hebben gekregen van de landelijke media. Enkele voorbeelden zijn de Rotterdamse douanier zaak, vrijspraak witwassen voetballer Abdellaoui, overval met dodelijke afloop op slager Pott, de “Tompoes”-zaak en verschillende liquidatie-onderzoeken. Mr. Schuurman heeft ook ruime ervaring in ontnemingszaken.

Mr. Schuurman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. Schuurman is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

In de media

Drie Mexicanen staan terecht in bizarre drugszaak

"In een loods in Wateringen, anno 2019, worden honderden kilo's Crystal Meth gevonden. Van de zes aangehouden verdachten, komen drie mannen uit Mexico. Vandaag begint de inhoudelijke behandeling van deze spraakmakende zaak."Bekijk hier het tv-fragment van...

Lees meer

‘Klaas Otto gaat in hoger beroep

Klaas Otto gaat in hoger beroep Na een veroordeling tot zes jaar heeft Otto al in de rechtszaal aangekondigd een hoger beroep te overwegen.   "Er zijn een paar rotte appels weg, de goede zijn overgebleven, we zullen kijken wat ze ervan maken." Dat waren de...

Lees meer

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in om een vertrouwelijk eerste consult te ontvangen. Maakt u zich geen zorgen, we delen nooit uw informatie.

Guarda Advocaten

Straatweg 43, 3621 BH Breukelen