Guarda Advocaten

Jan Kabalt

Advocaat/Partner

Jan is sinds 1994 advocaat. In 1997 startte hij in Breukelen zijn eigen advocatenkantoor, van waaruit Guarda Advocaten is ontstaan. Jan houdt zich bezig met het vastgoedrecht en het ondernemingsrecht. Zo begeleidt hij vastgoedtransacties, voornamelijk voor private beleggers. Ook begeleidt hij cliënten bij overnames van bedrijven en adviseert en procedeert hij in geschillen, waaronder die in vastgoed en aandeelhoudersgeschillen.

Daarnaast is Jan gespecialiseerd in het sportrecht en dan met name voetbalzaken. Hij is Registered Lawyer under The FA Football Agents Regulations en KNVB Registered Intermediary. Hij mag verschillende bekende professionele voetballers en voetbalmakelaars tot zijn cliënten rekenen.

Jan is voorzitter van Disciplina, de Nederlandse Vereniging van Tuchtrecht advocaten. Hij behandelt regelmatig tuchtzaken, onder meer in de advocatuur en het voetbal.

Zijn jarenlange ervaring stelt Jan in staat om vraagstukken snel te doorgronden en zijn cliënten helder te kunnen adviseren. Daarbij is zijn aanpak to-the-point en bij voorkeur pragmatisch.

“Ik vind het mooi om, met oog voor elkaars belangen, zaken zo veel mogelijk in onderling overleg te kunnen regelen. Maar, om in voetbaltermen te blijven, als dat niet lukt deins ik er ook niet voor terug om een harde, maar faire tackle in te zetten.”

Rechtsgebiedenregister
Jan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleidingen
• Universiteit van Amsterdam (1993)

Lidmaatschappen
• Vereniging Sport en Recht (VSR)
• Nederlandse Vereniging van Tuchtrecht advocaten (Disciplina) – voorzitter

In de media

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 29+ recensies van