Guarda Advocaten
Letselschade

Letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de gevolgen kunnen immens zijn en de schade groot, zowel fysiek, psychisch, als financieel. Als een ander voor die schade aansprakelijk is, heeft u recht op een schadevergoeding. Bijvoorbeeld bij een verkeersongeval waarvoor een ander aansprakelijk is. Of als er sprake is van een bedrijfsongeval, een medische fout of een hondenbeet.

Nu is het claimen van die schade vaak niet eenvoudig. Weet u bijvoorbeeld welke schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen? Hoe u de ander aansprakelijk stelt? En hoe u het meeste haalt uit de onderhandelingen met (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij? Laat een advocaat letselschade daarbij helpen.

Letselschadeadvocaten

De letselschadeadvocaten van Guarda Advocaten zijn ervaren letselschadespecialisten. Het liefst zien zij dat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Daarom nemen zij u zo veel mogelijk uit handen. Zo verzorgen zij de aansprakelijkstelling, vragen zij een voorschot voor u aan, brengen zij samen met u de schade in kaart en verzorgen zij de onderhandelingen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. En het mooie is, de kosten voor deze werkzaamheden worden in de meeste gevallen vergoed door die verzekeraar.

U kunt onder meer bij Guarda Advocaten terecht als u letsel hebt opgelopen bij of door:

  • een verkeersongeval (denk o.a. aan een whiplash)
  • een medische fout
  • een bedrijfsongeval
  • sport en spel
  • een gebrekkig wegdek
  • een geweldsmisdrijf
  • dieren

Schadevergoeding bij letselschade

Bent u benieuwd welke schade voor vergoeding in aanmerking komt? Dan is het goed om te weten dat daarbij onderscheid wordt gemaakt tussen materiële schade en immateriële schade. En dat soms ook nabestaanden en naasten van slachtoffers met ernstig en blijvend letsel aanspraak kunnen maken op een schadevergoeding:

Vragen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten.

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 29+ recensies van